21.12.09

Τι να γράψετε στον κ. Δήμαρχο, στην επιστολή σας:


ΑΥΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ !!!
Στο κάτω κείμενο έχουμε την "επιστολή" συμπληρωμένη....!






Κύριε Δήμαρχε
,

Είμαστε μαθητές της 6ης τάξης Δημοτικού Σχολείου

και αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε για τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Χώρα μας.

Το πρόβλημα που μας απασχολεί είναι ότι φοβόμαστε να πάμε σχολείο μη τυχόν και μας χτυπήσουν ή μας μαχαιρώσουν αυτοί οι ξένοι, για να μας πάρουν το χαρτζηλίκι μας και το κινητό τηλέφωνο που μας αγόρασαν οι γονείς μας.

Οι άνθρωποι αυτοί φυσικά έχουν μεγαλώσει έτσι και έχουν μάθει ότι θέλουν να το παίρνουν με τη βία, χωρίς να σέβονται τη ζωή των άλλων!

Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι αυτοί που μας κυβερνούν, μας έχουν εγκαταλείψει στη τύχη μας και δεν ενδιαφέρονται ούτε για τη ζωή μας ούτε για την Ελλάδα!

Νομίζουμε ότι οι "ταλαιπωρημένοι αυτοί πρόσφυγες" δεν είναι πρόσφυγες, γιατί κανείς δεν τους έδιωξε από τη πατρίδα τους, όπως μας λέτε ψέμματα, γιατί οι ίδιοι λένε ότι πλήρωσαν 4.000 έως 5.000 ευρώ για να τους φέρουν μέσω Τουρκίας εδώ, για να περνάνε καλύτερα!
Και επειδή δεν είναι δυνατόν να είχαν τόσα πολλά λεφτά, πιστεύουμε ότι τους τα έδωσαν κάποιοι που θέλουν να κάνουν κακό στη πατρίδα μας στέλνοντάς τους εδώ.

Ακόμα πιστεύουμε πως αυτοί που μας κυβερνούν, παίζουν το παιχνίδι αυτών που μας στέλνουν εδώ αυτούς τους ξένους, που είναι οι Αμερικανοί που θέλουν να κυριαρχήσουν και να κυβερνήσουν όλο το πλανήτη διαλύοντας τα κράτη με την Εθνική και πληθυσμιακή διάβρωση και τη παγκοσμιοποίηση!

Διότι μόνο με την Εθνική διάβρωση θα μπορέσουν να πετύχουν το σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από τη διάλυση του κράτους μας.

Μπορούμε να αδιαφορούμε για αυτά που συμβαίνουν; Για τους Έλληνες που οι ξένοι κακοποιοί σκοτώνουν για να τους ληστέψουν; Για τα σπίτια που ανοίγουν και κλέβουν συνέχεια; Για το γεγονός ότι φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας για να παίξουμε ή για να πάμε στο φροντιστήριο;

Γι΄αυτό λοιπόν θα ήταν πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μας να απαιτήσετε να φύγουν όλοι αυτοί οι ξένοι από την Ελλάδα για ζήσουμε πάλι ελεύθερα χωρίς να είμαστε κλειδωμένοι στα σπίτια μας, χωρίς φόβο, χωρίς μαχαιρώματα, χωρίς ληστείες, χωρίς φόνους, χωρίς διαρρήξεις, χωρίς βιασμούς, χωρίς ναρκωτικά και χωρίς πολλά άλλα ξενόφερτα πράγματα που ήταν άγνωστα σε μας και που τα έφεραν μαζί τους αυτοί οι ξένοι που ήλθαν παράνομα στη Χώρα μας.

Ελπίζουμε η επιστολή μας να ξυπνήσει μέσα σας τον Έλληνα που ίσως κοιμάται....


EFENPRESS