7.10.10

Στην αντεπίθεση η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου με μήνυση και αγωγή κατά του δημάρχου Ορφέα



Για όσα συκοφαντικά και ψευδή είπε στην εκπομπή «αθέατος κόσμος» που ήταν διαστρεβλωτικά της εικόνας της και δεν απέδιδαν κατ’ ελάχιστον την πραγματικότητα.Μάρτυρας προτείνεται να κληθεί να καταθέσει και ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας. Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή αξιώνοντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, κατέθεσε κατά του δημάρχου Ορφέα Βαγγέλη Πουλιλιού, η γνωστή ως δασκάλα του Μεγάλου .............Δερείου, που υπηρετεί τώρα στην Θεσσαλονίκη, η Χαρά Νικοπούλου.Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν από τον ίδιο τον δήμαρχο Ορφέα Έβρου Βαγγέλη Πουλιλιό που θέλησε να κάνει παρέμβαση στο Άλτερ κατά την μετάδοση της σχετικής εκπομπής «αθέατος κόσμος» που ήταν αφιερωμένη στην Χαρά Νικοπούλου.

Υπενθυμίζουμε τα στοιχεία της εκπομπής, όπως ταξίδεψαν σε πολλές ιστοσελίδες «Στην εκπομπή μίλησε ο σύζυγος της Χαράς Νικοπούλου που δήλωσε ότι αν και ξεκίνησαν με όνειρα να μείνουν για πάντα στο Δέρειο, αναγκάστηκαν να φύγουν. Μίλησε για το καθεστώς τρομοκρατίας που βίωσαν, για τα μαύρα κονδύλια που πέφτουν στην περιοχή (προφανώς από το τουρκικό προξενείο), μίλησε για τις απειλές στους Πομάκους που δεν δέχονται να ταυτιστούν με την τουρκική πολιτική.Προβλήθηκε βίντεο που ο δήμαρχος Ορφέα κ. Πουλιλιός είχε κάνει έξωση στην Χαρά Νικοπούλου από τη μικρή ξύλινη μονοκατοικία, που της παραχωρήθηκε ως «σπίτι του δασκάλου», καθώς επίσης και βίντεο που ο κ. Ελευθεριάδης έδειχνε ιδιόχειρο σημείωμα του Δημάρχου που ζητούσε χάρη από τη Χαρά Νικοπούλου (ο πατέρας της ήταν πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου). Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Ελευθεριάδη, η μη προώθηση της "χάρης" έφερε το μένος του Δημάρχου. Στο βίντεο ο Δήμαρχος έλεγε ότι την επόμενη ημέρα θα έκανε μήνυση στον κ. Ελευθεριάδη, όμως όπως αποδείχθηκε στην εκπομπή ουδέποτε έκανε τέτοια μήνυση. Ο Δήμαρχος Ορφέα κ. Πουλιλιός στην προσπάθειά του να κατηγορήσει την δασκάλα δήλωσε ότι η κ. Νικοπούλου έκανε μήνυση στους μαθητές και στους γονείς τους και ζητούσε 30.000 ευρώ από τον κάθε μαθητή! 
Για να επέμβει σε λίγο η δασκάλα και να διαψεύσει κατηγορηματικά κάτι τέτοιο λέγοντας: «Οι μόνες αγωγές που έκανα ήταν εις βάρος του μουσουλμάνου που μου έσπασε το χέρι και εναντίον τουρκικών εφημερίδων της Θράκης που με συκοφαντούσαν συντονισμένα ένα χρόνο αργότερα» 
Ο κ. Πουλιλιός έλεγε ότι θα στείλει με φαξ την αγωγή στο κανάλι, κάτι που επαναλάμβανε διαρκώς, αλλά σε λίγο επανεμφανίστηκε για να αλλάξει τα ίδια του τα λεγόμενα και να πει ότι εννοούσε ότι η Χαρά Νικοπούλου μήνυσε τον μουσουλμάνο που χειροδίκησε σε αυτήν, τη γυναίκα και τα παιδιά του!» 
Το νεώτερο είναι ότι όλα αυτά και άλλα που λέχθηκαν για τα αν έμενε σε παλάτι, βίλα ή ξυλόσπιτο, η δασκάλα του Δερείου δεν θα μείνουν αναπάντητα αλλά θα κληθεί ο κ. Πουλιλιός που είχε ξεκινήσει μια προσωπική κι ακατανόητη επίθεση κατά της κ. Νικοπούλου να λογοδοτήσει. Βέβαια η κ. Νικοπούλου δεν είναι πια στον Έβρο αλλά μετατέθηκε στην Θεσσαλονίκη, αφού της έκαναν τον βίο αβίωτο, εξαναγκάζοντάς την ουσιαστικά να ζητήσει την μετακίνηση. 
Ως μάρτυρας στην συγκεκριμένη υπόθεση θα κληθεί και ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας που επισκέφθηκε στο Δέρειο, την κ. Νικοπούλου και κατέγραψε την ζωή της στο ξυλόσπιτο του δασαρχείου, αλλά και την αγάπη με την οποία την περιέβαλαν οι κάτοικοι και τα παιδιά των Πομάκων της περιοχής. 
greeknation.blogspot.com