12.9.11

Τι έκανες στη ... Θεσσαλονίκη Γιώργο;



   Μια απορία μας βασανίζει αυτές τις ώρες.

Ποιος αρρωστημένος - ή σατανικός-εγκέφαλος, έπεισε τον  κ. Παπανδρέου να τηρήσει το..έθιμο και να επισκεφθεί την Έκθεση Θεσσαλονίκης ;

  Μόνος του το σκέφτηκε;
  Καλά δεν βρέθηκε κανένας να του πει δυο λόγια; Να του μιλήσει για τη...Rexona;

Δεν βρέθηκε κανείς να τον συμβουλεύσει να απουσιάσει " εκτάκτως " στο εξωτερικό ή να
"αρρωστήσει" ή τέλος πάντων να βρει μια δικαιολογία ή πιο καλά, να βγει στην τηλεόραση και μιλήσει ειλικρινά -για πρώτη φορά- και να εξηγήσει στο λαό, ότι  δεν υπάρχει λόγος να μεταβεί στην ΔΕΘ, αφ ενός γιατί δεν έχει τίποτα να εξαγγείλει και αφ ετέρου για λόγους οικονομίας, αποφεύγοντας το ρεζιλίκι να  κινείται ..."κρυπτόμενος από αποθήκης  εις αποθήκην"  ( κατά το "από χωρίου εις χωρίον" ) και να εισέρχεται σε χώρους  από τις πίσω πόρτες, μεταβάλλοντας  συνεχώς το πρόγραμμά του για να μη συναντήσει τους ...ένθερμους υποστηρικτές του και να μη δοκιμάσει...γιαουρτοεδέσματα!
Μέχρι το Χρυσοχοϊδη έβαλε να κάνει τα εγκαίνια της ΔΕΘ αντ αυτού! ( Ο βασιλεύς των ...ελαστικών ελλείψει αντιβασιλέως).Άσε τις γνωστές τυποποιημένες και χιλιοειπωμένες άσχετες φράσεις για ..."πράσινη ανάπτυξη" λες και εάν είχαμε ανάπτυξη κόκκινη, κίτρινη ή μαύρη θα μας πείραζε!

  Αντί να απέχει - για οποιοδήποτε λόγο- από τη φετινή ΔΕΘ, έστειλε 7.000 αστυνομικούς, ειδικά οχήματα διαλύσεως συγκεντρώσεων, φράχτες και όλα τα σχετικά...αξεσουάρ!
 Έγινε αιτία να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, από όλη την Ελλάδα, χιλιάδες ...ενθουσιώδεις  "οπαδοί" του, για να τον ...αποθεώσουν με ύβρεις  αλλαλαγμούς  και ...κραξίματα .
 Και μόνο το τεράστιο χρηματικό ποσό  που απαιτήθηκε για όλη αυτή την ιστορία ( Αστυνομικές δυνάμεις από όλη τη Χώρα, κινήσεις Υπηρεσιακών οχημάτων, μεταφορές ...οχυρωματικών υλικών από την Αθήνα, έξοδα διαμονής του ιδίου και των...παρατρεχάμενών του , αεροπλάνα κ.λ.π.) ήταν σοβαρός λόγος να ΜΗΝ πάει στην ΔΕΘ.

 Μπορούσε να βγει στην τηλεόραση και να εξηγήσει ότι αφ ενός δεν συγχωρούνται πλέον τέτοιες δαπάνες και αφ ετέρου, ότι δεν έχει να εξαγγείλει τίποτα άλλο από αυτά που ήδη έχει πει.
 Με αυτό το τρόπο και θα είχαμε εξοικονομήσει το τεράστιο ποσό που απαιτήθηκε , ο ίδιος θα είχε αποφύγει τον εξευτελισμό και οι χιλιάδες αστυνομικών δεν θα είχαν ξεσπιτωθεί από την άλλη άκρη της Ελλάδος για να τον προστατεύσουν από τη...λατρεία του λαού!
 Προσπαθούμε-εις μάτην- να καταλάβουμε, σε τι ωφέλησε η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.
-Ίσως ήθελε να αποδείξει ότι δεν πτοείται από τις αντιδράσεις του λαουτζίκου και πάει όπου θέλει και όποτε θέλει.
  Ίσως να είναι αυτή η απάντηση στην απορία μας.
EFENPRESS